Väldigt många vill träna möten i olika situationer på HundCampus personliga träningar och olika kurser. Så många att vi beslutat arrangera specialkurser.

En hund som  tex blir stressad och kanske gör utfall mot människor eller hundar gör ju vardagslivet med hunden mycket mer komplicerat! Det är ett vanligt och stort problem för hundägaren. Vi vänder oss till dig som kanske har problem med din hund i mötessituationer eller undviker vissa miljöer.

Vid ett flertal andra utbildningar på HundCampus har vi byggt särskilda anläggningar för specialsök och utvecklat inlärningsmetoderna på ett sätt som gör utbildningen oerhört mycket roligare och effektivare. Nu har vi gjort likadant för att utveckla inlärningsmöjligheterna för att få bättre hund-/människomöten.

Vi har speciella övningsanläggningar för just det vi kallar ”Proaktiv miljöträning”. Vi använder kontrollerade störningar för att kunna bygga upp en effektiv och individanpassad stegringsföljd och därmed optimala resultat för dig och din hund.

Aktiviteter kan inte visas just nu.. Kom tillbaka senare eller hör av dig till oss om problemet kvarstår