Ingen Dressörutbildning är inplanerad.

Vill du arbeta som dressör skall du skaffa dig den bästa utbildning som går att få.

Fler och fler företag och organisationer inser fördelen med riktigt väldresserade och balanserade hundar. Du som vill arbeta professionellt med att träna hundar, utbilda dig där du får den absolut bästa utbildningen av dom mest erfarna lärarna.

Kursbeskrivning

40 veckor, varannan vecka på HundCampus: Måndag lunch till fredag lunch och ca. 10 helger.
Varannan vecka egenstudier och praktiska övningar på hemmaplan. De praktiska momenten skall filmas och sändas till HundCampus lärarkår för genomgång och feedback.

Etologi, dressyrlära, specialdressyr, molekyllära, kemi, psykologi och ledarskap.
Större delen av utbildningen sker på HundCampus.

Under utbildningen tilldelas du minst en hund som du arbetar med och som bor med dig under utbildningen med målet att dressera till tjänstehund inom något område, exempelvis sprängämnen eller skadedjur. HundCampus står för alla utgifter avseende foder, försäkring och annat för denna hund. Träning genomförs med flera olika hundar och raser.

Utbildningsmål

God förmåga att dressera hundar mot olika tjänsteinriktningar, samt att kunna lämna över en utbildad hund till en operativ hundförare.

Du kommer även att få utbildning som instruktör inom specialområde du själv väljer.

Du kan under utbildningen delta i operativ utbildning med din egen hund, för att även kunna arbeta som operativ hundförare.

Kurskostnad

125 000 inkl moms

Datum

Kursstart fredag 31  Augusti.

Anmälan

Deltagarna handplockas av HundCampus lärare efter genomförd grundkurs.

Ring Lennart på 073-909 45 46

OBS Anmälan sker endast efter kontakt med Lennart OBS

 

HundCampus veteran

För dig som genomfört en Teamutbildning på HundCampus kan du genomföra utbildningen efter en individuellt anpassad utbildningsplan.

Lämna svar