Nytt specialsöksteam!

Skrivet av den Jan 19, 2012 i Bloggen, HundCampus nyhet | Inga kommentarer

Så spännande! Ett lite annorlunda upplägg än vanligt, med vad vi tror är förbättringar beträffande inlärning och beteendeanalys.

Ekipagen hade ju erfarenhet från grundläggande specialsök i starten, men kastades snart in i vår egen speciella karusell av teori med allt av Aha-upplevelser och inspiration den brukar ge, till praktiskt arbete, reflektioner, analys, coachning av varandra, grupparbete, frågeställningar och trevlig samkväm, ja allt det som ÄR Campus!

Vi har en fantastisk tur med hundraserna! Ett strålande tillfälle att finslipa starten på vår studie i att kartlägga olika rasers noskapacitet och ev. skillnader i detta, något vi länge drömt om! Och här hade vi uppradade i helgen:
Lagotto, Border Collie, Spansk vattenhund, Papillion, Flat, Labrador, Schäfer, Briard, Dvärg och mellanschnauzer, Blandis, Tax, Parson russel, Dalmatiner, Rottweiler, Hovawart, Aussie, E S spaniel och W S spaniel,CK Charles spaniel, Boxer, Ridgeback,Vit herdehund, Am.staff, Tervueren och några till!
I och med samarbetet med ”Lyckliga hundar” I Stockholm blev gruppen ovanligt stor, men delades upp i smågrupper. Och förstås lika lärar-tätt som vanligt.
Och vi har också en fantastisk tur med förare! Vi brukar skryta om att vi alltid får så trevliga kursare. Det kan låta överdrivet, men är det inte! Och denna gång kom ett gäng som de flesta inte ens sett varandra förut, men trots detta som började samarbeta och hjälpas åt! Arbetet utvecklades med svindlande fart!
Lördagskvällen hade Kajsa Söderberg med vanlig suveränitet planerat, handlat och lagat en härlig middag som räckte till alla! Tyvärr flyger tiden iväg när man sitter i gott sällskap och äter god mat!
Söndagen gick i samma anda. Massor av framsteg och många mycket bra funderingar och reflektioner! Fram på eftermiddagen kunde man ana någon liten matthet hos en eller annan hund eller förare, men som envist jobbade på. Sedan samling och en gedigen lunta distansuppgifter delades ut innan var och en droppade av, försvann ut i ishalkan på väg mot sin egen vardag efter sin allra första TEAM12-helg!
BA

Lämna svar