Helgen 15-17 november

Skrivet av den Nov 19, 2013 i Bloggen | Inga kommentarer
En mycket intensiv helg har just passerat.

Team 135 jobbar hårt, det var deras fjärde kurshelg på Campus. Gänget har över lag en hel del tidigare hunderfarenhet och är mycket ambitiösa. Dagligen kan man läsa i deras Facebook-grupp om deras framsteg, vedermödor och funderingar gällande hundträningen.Den här gången fick de dels ett nytt ämne att jobba på och dels visa upp sin individuella utbildningsståndpunkt i olika delmoment. Detta filmades och analyserades sedan i detalj av team och lärare.En nog så tuff men väldigt effektiv utbildningsmetod för specialsök!
Det nu traditionella norsk-svenska julbordet anordnades fredagkvällen, tillsammans med många gamla kära vänner och flera nya. Pinnekött, rakfisk och mycket annat avnjöts tillsammans med sång och musik. Förstås kom Team 105´s egen sång upp, den som Lars- Erik Ejdebäck så genialt skrev texten till, och många, många andra klassiker.
Cancerprojektet fortsatte med några som tränade under veckan, flera tillkom under helgen, och ännu fler jobbar även fram till tisdagkväll.  Man har hittat en hel del nya detaljer och utvecklat och förfinat metoderna, nu går utvecklingen verkligen fort framåt! Vi har en hel del riktigt säkra ekipage. Vi vill ändå framåt och prestera ännu bättre! Ämnet är inte helt lätt för hundarna att detektera och det finns många fallgropar i den här typen av träning, här krävs eftertanke, erfarenhet och nytänkande i bra blandning.Men vi jobbar ju för livet!

Lämna svar