NY KURS! PROAKTIV MILJÖTRÄNING möte andra hundar/ människor

Skrivet av den Dec 4, 2013 i Kursnytt | Inga kommentarer

 

 

Väldigt många vill träna möten i olika situationer på HundCampus personliga träningar och olika kurser. Så många att vi beslutat arrangera specialkurser.

 

En hund som  tex blir stressad och kanske gör utfall mot människor eller hundar gör ju vardagslivet med hunden mycket mer komplicerat! Det är ett vanligt och stort problem för hundägaren. Vi vänder oss till dig som kanske har problem med din hund i mötessituationer eller undviker vissa miljöer.

 

Vid ett flertal andra utbildningar på HundCampus har vi byggt särskilda anläggningar för specialsök och utvecklat inlärningsmetoderna på ett sätt som gör utbildningen oerhört mycket roligare och effektivare. Nu har vi gjort likadant för att utveckla inlärningsmöjligheterna för att få bättre hund-/människomöten.

Vi har speciella övningsanläggningar för just det vi kallar ”Proaktiv miljöträning”. Vi använder kontrollerade störningar för att kunna bygga upp en effektiv och individanpassad stegringsföljd och därmed optimala resultat för dig och din hund.

 

 

Proaktiv miljöträningkurs:

Du kan gå en enstaka kurs eller i flera steg beroende på din målsättning eller dina problem. Varje kurs är två och en halv dag på HundCampus.

Steg 1

Grunder i proaktiv miljöträning, vi lär oss grunder i inlärning och arbetar praktiskt med inlärning i olika situationer. Du kommer att ha en rolig och lärorik kurs som påverkar både dig och din hund så att ni får ett bättre liv tillsammans.

Kurskostnad 2600 kr

Steg 2

En fortsättning från steg 1 kursen. Du har nu varit hemma och arbetat med de metoder du och din hund lärt er, och vill lära mer för att klara ännu svårare situationer.  Vi får nu ännu mer om inlärning och arbetar med beteendeanalyser av våra övningar.

Kurskostnad 2600 kr

Steg 3

För dig som vill träna mer för att klara extrema situationer och befästa era kunskaper ytterligare.

Kurskostnad 2600 kr

 

Kurser 2014

De olika kursstegen kommer att genomföras parallellt på angivna kursdatum.

Jan 21-23 steg 1

Feb 4-6 steg 1 och 2

mars 11-13 steg 1 och 2 och 3

april 15-17 steg 1 och 2 och 3

maj 13-15 steg 1 och 2 och 3

juni 10-12 steg 1 och 2 och 3

augusti 19-21 steg 1 och 2 och 3

september 23-25 steg 1 och 2 och 3

oktober 21-23 steg 1 och 2 och 3

november 18-20 steg 1 och 2 och 3

Lämna svar