Problemhund träning

Skrivet av den Jan 29, 2014 i Nyheter | Inga kommentarer

 

Vi får väldigt mycket förfrågningar om problemhundträning. Väldigt många har problem med möte av andra hundar och människor i olika situationer. Vi har därför skapat specialkurser och vi kallar dom proaktiv miljöträning.

En hund som  tex blir stressad och kanske gör utfall mot människor eller hundar gör ju vardagslivet med hunden mycket mer komplicerat! Det är ett vanligt och stort problem för hundägaren. Vi vänder oss till dig som kanske har problem med din hund i mötessituationer eller undviker vissa miljöer.

Vid ett flertal andra utbildningar på HundCampus har vi byggt särskilda anläggningar för specialsök och utvecklat inlärningsmetoderna på ett sätt som gör utbildningen oerhört mycket roligare och effektivare. Nu har vi gjort likadant för att utveckla inlärningsmöjligheterna för att få bättre hund-/människomöten.

Vi har speciella övningsanläggningar för just det vi kallar ”Proaktiv miljöträning”. Vi använder kontrollerade störningar för att kunna bygga upp en effektiv och individanpassad stegringsföljd och därmed optimala resultat för dig och din hund.

Läs under kurser så ser du när vi genomför Proaktiv miljöträning/problemträning.

Lämna svar