Sophia Yin på HundCampus

Skrivet av den Maj 23, 2014 i HundCampus nyhet | Inga kommentarer

 

Sophia är en välkänd veterinär,hundtränare, beteendevetare och har bla tagit fram ett fjärrstyrt belöningssystem- fd. Manners Minder- säljs här i Sverige som Treat& Train! Hon använder mjuka belöningsmetoder. Se mer om henne, titta på  YouTubeklippen om henne och hennes träning.

 

Hon har haft uppskattade WorkShops i Stockholm, men vill nu stanna här hos oss på HundCampus en vecka för att kunna studera våra metoder och visa sina egna. Vi är självklart mycket glada för detta och ser fram mot att lära oss och dela med oss av vårt kunnande. Vi har olika aktiviteter under veckan där vi bland annat tränar cancer, mineraler och några andra projektarbeten En normal arbetsvecka på Campus men extra spännande med våra amerikanska vänner. Forskare från LA och några andra kommer också att vara med i vår ”utvecklingsvecka”.

Sophia kommer att hålla en föreläsning om sina metoder och visa lite träning på tisdag eftermiddag kl 1400. Det finns plats för några till i föreläsningslokalen så om några av er som är veteraner vill delta så ring Barbro (först till bron…)

Lämna svar