Examen specialistkurs spår!

Skrivet av den Nov 27, 2014 i Allmänt | Inga kommentarer

2014 års specialistkurs spår genomförde sitt examensprov nu i helgen. Ett fantastiskt team som utvecklats enormt under året. Resultaten har varit helt otroliga och det är inte konstigt med hundförare och hundar med en så positiv inställning och vilja att nå bra resultat. Det är svårt att säga vad som varit det bästa under året när så många saker gått bra. Det går inte att glömma alla fantastiska tillfälle när teammedlemmarna gett varandra feedback och alla har uppfattat det som hjälp.

Precisionsspår spår på alla underlag upptag ID spår Antihund ”problem” vattenspår spår i bebyggelse och med svåra störningar, allt har ekipagen klarat med glans.

Näst sista träningen genomförde alla ekipage ID upptag och spår på asfalt i bebyggelse och det var en njutning att se resultatet, svårt att slå en sådan uppvisning. På examensträffen genomfördes ännu svårare spår, längre mer störningar tillämpade upplägg och nu överträffades resultatet igen.

Det är alltid jobbigt när en årskurs avslutas och vi lärt känna varandra under ett år men med specialsökspårteamet 2014 är det tvärtom, alla har anmält sig till nästa årskurs och då i olika specialsökteam.

Tack alla i teamet och på återseende 2015

Lämna svar