Aktiv semester är en av Hundcampus traditioner!

Ett riktigt smörgåsbord av hundaktiviteter!  Många deltagare väljer att komma tillbaka år från år. Det brukar var ett härligt gäng som väljer att tillbringa sin och hundens semester hos oss! Oavsett om du är nybörjare eller har stor erfarenhet av hundträning så kommer du garanterat att lära dig och din hund många saker som ni har gemensam glädje av.

Ni kommer säkert få chansen att prova spårövningar, lek och olika former av specialsök såsom ytsök, läcksök och kanske vattensök. Aktiviteterna kommer att anpassas efter kursdeltagarnas önskemål och individuella nivå. Varje dag har vi olika föredrag där vi får lära oss mer om hundar.

Prova olika aktiviteter med hund i en underbar miljö med oändliga möjligheter. Om familjen vill med, men mot all förmodan inte älskar att ägna hela dygnet åt hund, finns i Hällefors möjlighet att hitta på flera olika aktiviteter. Exempelvis paddla kanot, leva vildmarksliv, äventyrsbana, flottfärder och massa annat. Det finns flera fina utflyktsmål samt leder att vandra i Hällefors.

Berätta gärna lite om dig och din hund när du anmäler dig, samt om du har speciella önskemål om vad du vill lära dig.
Välkommen till en härligt aktiv hundsemester på HundCampus!

 

Kursdatum     2024

Kurskostnad 5 900 kr

Aktiv semester 1: måndag 15 Juli kl 13.30 – fredag 19  Juli ca 16.00. Fulltecknad
Aktiv semester 2: måndag 22 Juli kl 13.30 – fredag 26 Juli ca 16.00 Fulltecknad

2025

Aktiv semester 1: måndag 14 Juli kl 13.30 – fredag 18  Juli ca 16.00. 
Aktiv semester 2: måndag 21 Juli kl 13.30 – fredag 25 Juli ca 16.00 

 

 

 

 

Anpassad efter kursdeltagarnas intresse och individuella mål. Det kommer finnas chans att prova olika spårövningar, lek och delar av specialsök så som tex ytsök, läcksök, och kanske vattensök m.m Vi har flera unika träningsanläggningar som exempelvis vårat roliga och spännande luftlabbt. Varje dag har vi olika föredrag där du får lära dig mer om hundar. Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller har stor erfarenhet av hundträning, du kommer garanterat att lära dig och din hund många nya och roliga saker som ni har gemensam glädje av.

Antalet deltagare är begränsat så det är först till kvarnen som gäller!

Berätta gärna lite om dig och din hund när du anmäler dig, samt om du har speciella önskemål om vad du vill lära dig.

Välkommen till  på HundCampus!