Aktiv semester är en av Campus traditioner!

Ett riktigt smörgåsbord av hundaktiviteter!  Många deltagare kommer tillbaka år från år, och nya kommer till. Men det brukar var ett härligt gäng som väljer att tillbringa sin och hundens semester här hos oss! Oavsett om du är nybörjare eller har stor erfarenhet av hundträning så kommer du garanterat att lära dig och din hund många saker som ni har gemensam glädje av.

Vi kommer säkert få chansen att prova spårövningar, lek och olika former av specialsök såsom ytsök, läcksök och kanske vattensök. Aktiviteterna kommer att anpassas efter kursdeltagarnas önskemål och individuella nivå. Varje dag har vi olika föredrag där vi får lära oss mer om hundar.

Prova olika aktiviteter med hund i en underbar miljö med oändliga möjligheter. Om familjen vill med, men mot all förmodan inte älskar att ägna hela dygnet åt hund, finns i Hällefors möjlighet att tex paddla kanot, leva vildmarksliv, äventyrsbana, flottfärder och massa annat.

Berätta gärna lite om dig och din hund när du anmäler dig, samt om du har speciella önskemål om vad du vill lära dig!

Välkommen till en härligt aktiv hundsemester på HundCampus!

Kursdatum

 

2020

Aktiv semester 1: måndag 13 Juli kl 13.30 – fredag 17 Juli ca 16.00

Aktiv semester 2: måndag 20 Juli kl 13.30 – fredag 24 Juli ca 16.00

 

KURSKOSTNAD
4900 kr inkl. moms.

 

Anpassad efter kursdeltagarnas intresse och individuella mål, kommer det finnas chans att prova olika spårövningar,IDträning, lek och delar av specialsök tex ytsök, läcksök, och kanske vattensök m.m Vi har flera unika träningsanläggningar såsom vårt roliga och spännande luftlabb och en hel del annat! Varje dag har vi olika föredrag där du får lära dig mer om hundar.Spelar ingen roll om du är nybörjare eller har stor erfarenhet av hundträning, du kommer garanterat att lära dig och din hund många nya och roliga saker som ni har gemensam glädje av.

Antalet deltagare är begränsat så det är först till kvarnen… som gäller!

Berätta gärna lite om dig och din hund när du anmäler dig, samt om du har speciella önskemål om vad du vill lära dig.

Välkommen till  på HundCampus!